Revolution Slider Error: Slider with alias web-product-light-hero-3d9 not found.
Hummus z zieleniną

Hummus z zieleniną

Dziś przychodzę do Was z pysznym i niesamowicie szybkim przepisem. O to przecież chodzi, prawda? Bo zdrowe jedzenie nie musi być ani nudne, ani męczące ani pracochłonne.    Ten hummus z zieleniną będzie idealnym śniadaniem, przekąską, albo elementem kolacji do dzielenia się w gronie znajomych. Przepis na niego, pochodzi z projektu Kulinarnie Mocni, którego patronami są […]
gravlax z łososia

Gravlax z łososia z jabłkiem miso

Jeśli chcesz zaimponować komuś bliskiemu swoją kuchnią lub rozpieścić ukochaną osobę wyjątkowym śniadaniem w weekend, polecam ten właśnie przepis.
Stir Fry Zero Waste

Stir Fry Zero Waste

Co zrobić, jeśli w lodówce znajduje się pięć różnych, nadjedzonych warzyw, które zaraz się popsują? Czas zrobić szybki Stir Fry!
omlet na ostro

Omlet na ostro w nietypowym wydaniu

Omlet z pimientos de padron i grzybkami shimeji   Kocham jajka w każdej postaci. Nie dość, że pod względem odżywczym są produktem właściwie idealnym, to jeszcze można je przyrządzić na milion różnych sposobów. Ja szczególnie ubóstwiam omlety. Każdego dnia odrobinę modyfikuję przepis na nie wedle tego, na co mam ochotę i co leży aktualnie w […]
Crepes Suzette

Crepes Suzette z rumem

Nie ma chyba sławniejszego deseru, od płonących naleśników Crepe Suzette. Co do samej etymologii nazwy dania nie mamy stuprocentowej pewności.

Zupełnie inna zupa dyniowa

Warzywa są pieczone i długo karmelizowane, baza zupy poza wywarem jest zbudowana na mleku kokosowym i aby dopełnić jesiennego vibe'u, podaję ją z panierowaną kanią w sosie teryaki... SMAKOWY ODLOT.

Gdzie znikam i czego jeszcze o mnie nie wiecie

Jestem nieregularna - nihil novi. To pewnie już zdążyliście zauważyć, ale pomyślałam, że należy się w tym wszystkim kilka słów wyjaśnienia. Dlaczego nie ma mnie tu częściej? Czemu czasem publikuję bardzo intensywnie, a później pojawia się przerwa? Co u mnie słychać? Co robię w chwilach, kiedy mnie nie ma w social mediach? Czego jeszcze o mnie nie wiecie?
Veganic - Recenzja

Veganic Kraków – recenzja

Ruszam z zakładką "GDZIE JEM?" Znajdziecie pod nią rekomendacje najlepszych miejsc w Polsce z wyjaśnieniem, co szczególnie mi się w nich podobało.
MasterChef casting - Martyna Chomacka danie

Tym daniem dostałam się do MasterChefa

Moim daniem, które przygotowałam na precasting Masterchefa było ceviche z dorsza w soku z czerwonej kapusty z sosem mango i kawiorem z grapefruita.
Martyna Chomacka, tatuaż, foto: Paulina WIerzgacz

TATUAŻ – co warto o nim wiedzieć?

Nadszedł moment chyba najbardziej wyczekiwanego przez Was posta! Poza MasterChefem nigdy nie miałam tyle pytań dotyczących jakiegoś wątku, co odnośnie posiadanych przeze mnie tatuaży.
eat love catering

♥ LOVE EAT ♥

Ogłoszenie dla osób mieszkańców Warszawy, Wrocławia i Łodzi! Mam specjalną niespodziankę dla tych, którzy korzystają z diety pudełkowej, albo planują wkrótce zacząć korzystać...
© 2016 Bateaux Theme. All rights reserved.